Kautta Ano Turtiaisen

AAA

Usarin keskusteluissa käänne vei henkilöön nimeltä Ano Turtiainen.

On kansanedustaja, ehkä perussuomalainen. Googlasin, ja löysin yhden Youtube-otoksen, jonka voin laittaa tämän aloituksen jälkeisiin sivukupliin.

Turtiaisen kannanotto koski merkittävästi ottaen suhtautumista, jossa aiheet: korona, kuolema, yrittäjyyden peruspohja. Räväkkä kannanotto, ja epätyypillinen, tähän ajanoloon nähden.

Mielestäni kannanotossa oli terveitä kestävyyspiirteitä, kyseenalaisista tulkinnoista huolimatta.

En osaa kerätä sitä kyseenalaisuutta, joka monelle tarjolla, henkilön, ja henkiöön kuuluvan aseman kautta. Muutenkin suoraan ottaen, melko tietämätön tapauksesta, ja vaikka heikko kohta, niin samalla vahvuus. Molemmat totta.

Millä tavoin irtiottava ulostulo, tavan odotuksellisuuteen nähden, on vastavedollisuuteen perustuvaa, vaikea sanoa. Jos on, niin kokonaisuutena, kannanoton ei voi ajatella poikkeava siitä, mitä se pyrkii esitämään, vaihtoehtoisesti.

BBB

Vaikka Turtiaisen ulostulo ei kokonaisarviona poikkeaisi edukseen millään tavoin, vaan jopa päinvastoin,…

… niin episdodi noin muuten, on potentiaalisuutta sisällään pitävä, joskin potentiaalihyöty, ei tällaisista seuraa automaattisesti, kuin lumipallon tavoin, kokoaan ottava sijoitustuotto, varma-asemaiselle, sijoitusmaailmassaan.

Sivullisempi taas… voi päästä käsiksi suoraan hyöryihin, ja kiinnittää huomion sisältöön. Mitä on tullut ulosheitetyksi. Vaikkei pääsisi, niin ainakin joutuu. Sen höyrystyneempi.

Mitä olivat reaktiotuotteet? Millä tavoin aitoja, ja sen puoleen nojauspotentiaalisia, vaikka tavan höttöön vertautuen. Entäs reaktion jatkojalostus, tai jalostumattomuus, lisäarvoa tuovana kerroksena?

Kai siinä meni henkäisy ja helpotus, ja jos itse ei toteuttajana saa tuosta suoraan kuin väliaikaisjelppiä, niin kun tätä ”pikku-kontrista” (contribute) kasvattelee, eiköhän voitaisi jotain kääräistä, vaikka nyky-aikaan/tapaan, aidommin vastaantulevaksi.

Miksei menisi myötäisilläkin, kun sillä toisaalta, vahvempi perustakin jo valmiina, ja muutenkin linjautuu, sitä seesteistä pitäen.

Joka tapauksessa, Areenan mitoitus merkkaa, ja sen kun kerran oltava iso, niin vastapallo vastaavaksi, tai se rinnalla vierivä, samaan kasvuun. Eiköhän ole, lähinnä järjestelykysymys, että miten.

CCC

Edellinen osio tärkeää, vaikka arviointikeskeistä sisältöä.

Mitä itse Turtiaisen ulostuloon suoremmin tulee, sivujuttu, yleiseen nähden,.. niin paraikaisesti akuutti, ja jos ei ihan osu, akuuttiutta on, jonkin tärkeämmän syrjäyttämisen merkityksessä, oli tämä ajautuma,… tai mitä carautumaa onkaan.

Kun Turtiainen aloittelee: ”Mitään perustetta … tällaisiin toimiin ei ole.”, niin …

… ainesta on mukana , mm vastakkainasettelullisesti. Mielessä voi arvioida, että vaikka vesivahinko vielä pientä, niin eiköhän tuosta lähdöstä voisi tulvia enemmänkin, kuin tarpeeksi.

Siit se lähtee, eikä Toivoa todellakaan enää tarvita tuumimaan / tunaroimaan, kun Maan tapaan yleisemmin kuuluvaa virtaamassa, johon linjakkaasti, mutta toisaalta massiivisesti, yhdyttävissä.

DDD

Kuolemasta, sen karuudesta, kaikessa luonnollisuudessaan, osataan puhua… hyveitä vaalivissa piireissä, ja ulottuvuus taitaa ollakkin tapissa.

Entä kun kuolemaa esiintyykin, tavanomaisessa muodossa? Miten menee?

Vähän kuin Hirvi tai Susi, joka eksyy kaupunkiin, kodistaan savustettuna, ja tallittaa suoranäimänä kuin heinäseiväs, kaiken huippusivistyksemme keskellä. On sillä selkeä valtuutus luoda arvosteleva silmäys kaikkeen, joka ei vielä ole sitä itseään.

Toinen on tosiaan se luontosuhde, ja tällä kertaa virukset (tavallista muuntuvamahdollisempina).

Kaikesta vihreydestä huolimatta, luontosuhde pohjimmiltaan osoittautuu… jos ei mustaksi, niin ainakin anti-vihreäksi, ja tosiaan aikana, jolloin vihreyden tulisi olla selkeä arvo, yhä suuremmalle osalle.

Mitä ovat menetelmät paraikaisesti, mahdollisina, tällaisen tulijan kohdalla, ja mitä ovat seuraukset, mahdollisina? Vaikka jotain varman oloista, ei mitattavissa, joten ei osaa ajatella. Ei koe tarvetta ajatella.

EEE

Pienyrittäjyydestäkin oli mainintaa, ja perustoiminnoista, kun tällaiseen vielä tarvitaan osallistumista, ainakin vielä toistaiseksi. Oma aiheensa, mutta kun tuotu esiin, avaava-luonteinen investointikin varmaan paikallaan …

Taitaa olla niin, että …. syytä laittaa suuta pienemmälle, kun mennään lähemmäs elinkoinoelämän ydintä. Turtiaisen suu saa jäädä tässä auki. Eiköhän ole kohtuus, sopivuus ja tasapainottavampi päätös.

Tekevälle sattuu, rapatessa roiskuu, ja roiskeista rakentuu, jos rakentaja mukana. Muuten hiljentyminen toimena, samalla tapaa hyväksi, kun toisaalta kirkotkin paraikaa kiinni.

On näitä muotoja, osallistumistavattomuuksia, joilla toisaalta paremmin, tavoiksikin eletään. Hyvistä tavoista pula, ja siitä, että myös toimivat. Miten, ei voi tietää.

Riittää siis löytämisen mahdollisuuksia. Apajat avattu, ja vaikkei virallisesti, niin väliäkös, kun avaus suoritettu jo miljoonia vuosia sitten.

Hyvä riittää, kantaa, ilman turhia tukiaisia,.. paremmin. Kiillotuksellekin näin paikkansa, muuten ei.

Todellisuudessa, ihmisen osuuttakin tarvitaan, ainakin itsemme hyväksi. Mitä taas niihin menetelmiin kuuluu, niin vähän tauollekin, jos tarkkuus ei millään voi olla osallistuvana.

MUSTis, vaikkei osaa ihan tarkkaan sanoa, miten menee. Ainakin rinnan hyvä. Näin saadaan onnelliseen päätökseen, tämä satu.

KISSA KÄVELEE

Okei.

0
juhamyllarinen
Lappeenranta

Lappeenranta
Email: juha piste myllarinen ät gmail piste com.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu