Rokotemallin läpiajo

Rokotemalli, ja sen sitkeä läpiajo, on valpastanut osan ihmisistä, ja epäileviä on, vaikka näitäkin voi aavistella salailtavan.

Taustaperustelu on varmaan sen verran sopivaksi ajateltu, että mitä vain ollaan valmiita tekemään, mallin läpiviemiseen.

Viimeisin oli tämä EM-turnaus, ja Venäjältä haettu variantti, kun riski tiedostettiin etukäteen, tai tartuntojen vääjäämättömyys.

Samankaltainen on toistunut, kautta koronaepisodin.

Voikin ajatella, että rokotemalli on sen verran tärkeäksi katsottu, että sairastuneet, ja lisäsairaat kelpaavat uhkakuvan esilletuomiseen.

Hakaluustkijöiden, ja uhkien hakemisessa, ei muutenkaan ole kitsasteltu. Vaihtoehdottomuus muuten nollattu, samoin asiallisuus, aiheen käsittelyssä.

***

Toimitapa noin muuten, näyttää yleiseltä. Mikä tahansa tärkeä, käy jonkin agendoimisen perusteeksi, mutta tietyllä tapaa.

Mitähän kaikkea ajetaan läpielettäväksi, ohi sen, mitä päätöksenteko virallisesti on?

Miksi valitaan päättäjiä, jos tuotannolliset, ja merkittävimmät linjat toteutetaan salamyhkäisellä periaatteella?

Ei tämä oikein kansalaisyhteiskunnalta vaikuta. Koronan runnominen, voi viedä luotettavuutta tosi alas. Onko se tavoite?

Mitä valmistellaan sen turvin toteutettavaksi, että yhteiskunnat ovat hajalla, tai että tällaista erimielisyyden riskiä kasvatetaan?

 

+3
juhamyllarinen
Lappeenranta

Kynnyksetön email: juha piste myllarinen ät gmail piste com.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu