Toimivapuoleisen elämän yksinoikeus ja patentointi

Järjestelyjä ja ajautuman oloisesti yleensä otettavia, jos jää miettimään, taustoja ja syitä, niin voi törmätä vaikka tavan ilmiöön: autoilu. Miten tämä elämistä ohjaava alue on voinut saada niin ison siivun kaikesta, etenkin sen syntymaassa, jossa muu vaihtoehtoinen, on käytännön vaikutuksia seuraten, ollut poissuljettua.

Pahistuotantoa on, kyseenalaiseksi osoittautuvaa, tosin aikansa ottaa, että näin aletaan ilmiötä tarkastella, ja kun se viimein tehdään, niin ainoa oleellinen arvelu käännöksestä on, että mistä johtuu, kun muuten ongelmien tarkastelu joissain tapauksissa nimenomaisesti on viety mahdottumuuteen, siinä kun mahdollista, ja toimivaa.

Tupakan suhteen, otteet olivat rivakemmat.

Kun kyseessä on pehmeämpi kyseenalaisuus, kestää aikansa päätyä tarkastelemaan sylttytehtaan tuotantoa. Pehmeät kyseenalaisuudet, voivat olla vaarallisempia, ajan kanssa.

Vaikeampi havahtua savuttaviin toimintoihin, jos savun hajautustekniikka on riittävän hyvä, ja on jopa osa integroitunut osa, jokaisen tavanomaista elämää, ja siten jo lähiperiaatteen nojalla, puolustettavien piiriin kuuluva turva.

Viimeisin pohdinnan arvoinen itselläni, on ollut korona, ja lisäksi rokotteet.

Maailmalta kuulee paljon erilaista raflaavaa kerrontaa näistä, samoin talouteen ja muuhun arveluttavaan. Ilmaisutapa on sen verran töksähtävä, että suodatus on sama, kuin missä tahansa populaarikamassa, riippumatta siitä, onko valtavirtaan kuuluvaa, tai marginaalikulkevaa.

Maailmalta isommin, seuraa kielteistä, ja toisaalta isompi kokonaisuus pitää sisällään myös sellaista, josta jokaisessa periferiassa ei samalla tapaa voida olla tietoisia. Siten globaalimpi maailman seurailu, mahdollistaa kattavamman kuvan siitä, missä joka tapauksessa joudumme elämään, halusimme tai emme.

Jos maailmaa sulkee, sitä vääjäämättömämpää pitkässä juoksussa on se, että toimii… sanotaan vaikka alisoveltavasti, jos tässä haluaisi käyttää osuvaa teknologista käsitettä.

Oma suhde rokotteisiin on ollut se, että onhan näitä, menetelmiä sun muita. Ja kun vastustustakin, niin mistäpä ei hernettä nenään voisi saada.

Räyhäävät ja tunteella käyvät, herättävät eniten sympatiaa ja sääliä, elleivät diktaattorin asemassa, diktatuuria soveltamassa, toisin sanoen ottamassa muiden elämää haltuunsa.

Rokotteen historiasta tiedän vähän, samoin koko aiheesta edelleen, vaikka terveyttä yleisenä aiheena pohdiskellut, Havukka-Aholaisen tyyliin, mieluiten.

Sen kuulin, että lehmärokosta saatiin ideaa isorokon taltuttamiseen. Joku havaitsi, tai päätteli, että altistaminen asettaa elimistön puolustuksellisen haasteen. Immuniteetti olisi jollain tapaa treenautuva piirre, siinä missä lihakset, kestävyys, etc.

Kun tuollaisesta saa myyntituotteen, voi helposti syrjäyttää luonnon oman automaattiprosessin, ja alkaa jäljitellä sitä mahdollisimman hyvin. Periaate voi olla asiaa, samoin kun on asiaa se, että ihminen tiedostavana ei jää niin heiveröiseen olotilaan, että elämästä tulee mahdotonta, ja perusarkea ajatellen.

Yleisesti ottaen, mikä liittyy kaupallistamiseen, on ollut itselläni jo alustavaa tarkastelua ajatellen, skeptissävytteistä. Suhtautuminen on osa varovaisuusperiaatetta, enkä toisaalta ole löytänyt isoista toteutuneista linjoista poikkeamaa sen tukemiseen, että tarkasteleva ote olisi syytä minimoida.

Jännä ilmiö karkeasti sanottuna on se, että mikä on ilmaista, ei käy välttämättä kaupan. Huomioarvon herättämiseen tarvitaan jokin primitiivinen kytkentä ihmiseen, ja aiemmin vapaaseen kohdistuu mielenkiintoa ihan toisella tapaa. Tavoitteen arvoiseksi päätynyt, asettuu niukkuusvarannoksi, jolloin intressistö muuttuu, ja tilanne ansainta-alueella, mistä kaikki on säädetty olemaan riippuvaisia.

Yleinen osallistumisen kaava on vaarallinen, tosin kuvattavana tämä on vaikea. Kuvauksiin tulisi päätyä hyvin eri lankoja pitkin, että elämän vaikuttavin perusmalli tulisi viimein tutuksi jokaiselle.

juhamyllarinen

Lappeenranta Foorumi: <a href="http://jatkumo.net" title="http://jatkumo.net">http://jatkumo.net</a> Email: juha piste myllarinen ät gmail piste com.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu