Velkaannutetaanko Suomi tarkoituksella

Entä jos ajatus on Suomen velkaannuttamisessa, eikä terve kansantalous lopulta kiinnosta, vaikka siitä paljon puhutaan?

Velka toimii kansalaisillakin, aitona piiskana, ja pysäytyksellisyytenä.

Voisi toisaalta viitata elinkeinoelämän järjestelyyn, jossa toimijoiksi halutaan suurempia ja vaikuttavampia asiakas/resurssi-kanavia. Valtiot tällaisina, ovat aika toista, samoin keskitys isompiin yksiköihin.

Saadaan NATOn mukana, vähän nykyaikaisvaikuttavampaa. Tässä voi olla vaikuttavin hybridisodankäynnillinen piirre, toisin kuin kerrotaan.

Tänään oli FACEssa juttu Tanskasta, jossa valtion taloudellisesta vahvuudesta huolehditaan.

Suomessa veroja ei suosita paraikaa, tosin voi olla, että yksityisyrittäminen ja omatoimisuus ei sen enempää ole käytännössä se juttu.

Näitä kannattas varmaan tarkistella.

Jos eliittipuolue käyttää hyväkseen Perussuomalaisten heikkoa julkikuvaa, ja perussuomalaiset joutuvat tinkimään tosi paljon peruskansalaisten oloista… toistuukohan taas sama?

Kokoomusta voitanee kutsua effektiivisesti eliittipuolueeksi, siinä missä effektiikka muutenkin tuodaan esille, puolueiden ja erilaisten toimijoiden kohdalla.

juhamyllarinen
Lappeenranta

Ajatukseni maailmasta on tasapainoinen ja eheä, läheltä ja kaukaa. Pidän yksinkertaisuudesta perusarvona, jolle voi rakentaa muutakin jos tarve.

Hyvän maailman peruskaava on helppo. Joka asemassa tekee sen, minkä tietää hyväksi, ja jos ei, on valmis kokeilemaan uutta, jotta löytää perustaa.

Sama periaate kun joka tasolla, jos tasoja on erilaisina... voi aidosti odottaa läpilyövää tervettä normalisoitumista.

Kynnyksetön email: juha piste myllarinen että gmail piste com.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu