The Guardian – BBC:n pää-äänenkannattaja ja kaksois-standardit noin yleisesti + Trump

Kun Trump mainitsi, ehdotti, mahdollista vaalien lykkäämistä koska vassareiden postiäänestyshuijaus ja mellakat Demokraattien johtamissa kaupungeissa, sun muut Kiinan virukset, The Guardian: ”Autokraatit niin tekee”.

Pari viikkoa myohemmin Uusi-Seelannin pääministeri Jacinda Ardern lykkäsi vaaleja, The Guardian: ”Lykkäämällä vaaleja, Jacinda Ardern on jalomielinen ja sovitteleva”.

Jossain välissä Lontoon pormestari Khan lykkäsi vaalit myohemmäksi. Tuulen suhinaa.

Viime vuonna Boris Johnson yritti paussata parlamentin istuntoja (prorogue). Seurasi kova ulina, ei vain Guardianin taholta vaan kaikki vassari-frankofiili-puheenvuorolaiset yhtyivät itkuun muun Suomen median ohessa. Kanadassa pääministeri Trudeau, prorogueesasi(?) äskettäin parlamentin…tuulen suhinaa…-blinks eyes-…

Ainoa uhka Trumpin voitolle on 120%:n äänestysmäärät. BLM, mellakat, murhat, Antifa, defund the police, tätä kaikkea Demokraatit tukevat – kuulostaa hienolta, mikä voisi mennä vikaan?

”Hyväksyyko Trump natsina ja fasistina vaalien lopputulosta?” Ennustan Trumpin voittoa, ja sen jälkeen se hulina vasta alkaakin, Trump Derangement Syndrome saa toisen aallon potenssiin kaks.

—Long live Israel, Shalom Shabbath, Shabbath Shalom, Shalom Shalom!

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu