Sinä maksat AY -liikkeen aiheuttamat vahingot

 

 1. AY-liikkeen jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen, näin veronmaksajat rahoittavat AY- liikkeen toimintaa.
 2. Työnantajat keräävät AY- liikkeen jäsenmaksut ilmaiseksi ja maksavat tästä aiheutuvat kulut.
 3. AY- liikkeen kassat maksavat ansiosidonnaista. Tästä veronmaksajat maksavat n. 95 %, ja maksuilla katetaan loppu. AY- liike käyttää tätä markkinointi valttinaan jäsenhankinnassa.
 4. Lakkoavustus on osin (16 €/pv) verovapaata tuloa.
 5. Ay-liikkeen veroasema on täysin verotuksen periaatteiden vastainen. Sille maksetut maksut ovat maksajalleen vähennyskelpoisia, mutta saajalleen verovapaita. Ay -liike ei maksa veroja myöskään osinkotuloistaan tai vuokratuloistaan. Toimintaa pidetään yleishyödyllisenä, vaikka se nimenomaan tuottaa etua valikoidulle rajatulle joukoille. Ay -liike tarjoaa verovapaasti saamillaan varoilla hallintoelimilleen ja jäsenilleen myös ilmaisia tai tuettuja loma, virkistys, koulutus jne. palveluita. Mikä nimitys niille nyt kulloinkin keksitään.
 6. He nostavat VVO -vuokria ja nostavat huippukorkeita osinkoja, jotka maksaa vuokranmaksajat. Ne, jotka eivät pysty maksamaan vuokraansa, saavat asumistukea tai muuta sosiaalitukea, jonka maksaa veronmaksajat.
 7. Kojamo on takavuosina jakanut ruhtinaalliset verovapaat osingot Ay-liikkeen laariin. Nämäkin ovat merkittävältä osin perustuneet verovaroilla rahoitettuihin asumistukiin sekä tuettuun asuntotuotantoon.
 8. AY-liikkeen edunvalvonta on johtanut siihen, että yritysten kustannukset ja palkat ovat nousseet, suomesta on loppunut monet matalan tuottavuuden toimialat kokonaan, esimerkiksi tekstiili, huonekaluteollisuus, kodinkoneiden valmistus, jne. Kustannussyistä ja lakko alttiiden työmarkkinoiden takia yritykset investoivat halvemman kustannusten maihin. Tästä kehityksestä ovat kärsineet pienipalkkaiset työntekijät ja ennen muuta kansantalous.
 9. AY-liike ei aja työttömien, tai Suomen etua, he ajavat työssä olevien saavutettuja etuja työttömien ja veronmaksajien kustannuksella.
 • Ay -liike toimii vasemmistopuolueiden ulkoparlamentaarisena työtaisteluaseellisena siipenä. Puolueet puolestaan suhmuroivat heille taloudellisia etuja. Valta ja vauraus synnyttää usein korruptiota ja pöhöttyneen hallinnon.
 • AY-liike on valmis laittamaan Suomen polvilleen, säilyttääkseen oman valtansa ja taloudelliset etunsa. Kuka hullu luopuisi tällaisesta valta-asemasta ja rahanteko koneesta.
 • Nyt syntyy valtavaa vahinkoa. Lomautukset ja irtisanomiset lisääntyvät, työpaikat vähenevät ja yrityksiä kaatuu. Investoinnit valuvat ulkomaille. Julkinen talous ajautuu ennen näkemättömään kriisiin. Julkisia palveluita aletaan ajaa alas. Kannattaisiko myöntää tosiasiat ja alkaa ajamaan Suomen etua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu