Ehkä elämme Nato-yhteensopivaa sotasensuurin aikaa?

Sattaa olla, että tämä Suomen Nato-yhteensopiva informaatiovaikutus sai Ruotsinkin hätiköimään näissä pelotevaikutusten asioissa. Ehkä sittenkin olisi ollut maltti valttia näissä sotilasliittoihin kiiruhtamisen tekemisissä? Eikä tämä johdu pelkästää siitä, että Nato-Turkki hyppyyttää nyt niin Suomea kuin Ruotsiakin omien sisä-, ulko- ja turvallisuuspolitiikan asioissa kuin leikkikoululaiset hyppyyttävät toisiaan hyppynaruineen. Tuo Turkin Erdogan-sedän kanssa solmittu YYA-sopimus viittaa juurikin näin tapahtuneen.

Mutta ikävällä tavalla ongelmallisempi asia on se, että USA näyttää maallemme nyt kovin sotaisaa Nato-linjausta, jossa maamme on laitettu nyt näkemään niin Venäjä kuin Kiinakin vihollismaina, joiden vuoksi meidän on varustauduttava mahdollisesti tulevaan kolmanteen ja lopulliseen ydinaseilla käytävään maailmansotaan USA:n johdolla Nato-yhteensopivana rintamana. No jos tällaiseen leikkiin ihmiskunta itsensä ajaa, se on mitä ilmeisimmin koko homo sapiens-lajin loppu.

Jotta emme olisi ihan pelkän USA-Nato-johtoisen informaatiovaikuttamisen armoilla, uskallan sensuurien uhallakin laittaa tähän juttuun linkin, jonka avulla jokunen halukas pääsee edes pienesti vilkaisemaan, mitä itärajamme takana arjen toiminnoissa voi sattua ja tapahtua. Herkimälle lukijalleni pieni varoituksen poikanen: saatat ehkä hämmästyä.

Siis koska elämme itse pystyttämämme itäisen informaatiomuurin Nato-yhteensovitetussa varjossa, laitan näin pienen mahdollisuuden kurkata ”itäiseen arkipäivän maailmaan”. Saas nähdä, miten sotasensuurimme tähän ”informaatiovaikuttamiseeni” mahdollisesti suhtautuu? 😉
OMAMEDIA.RU
OMAMEDIA – национальный медиапортал Карелии
Description

Mutta kaikesta huolimatta: Arja Saijonmaa: Elämälle Kiitos. – Bing video

+3
juhaniharjunharja
Vasemmistoliitto Utsjoki

Olen eläkkeellä oleva matemaattisten aineiden lehtori.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu