Jytkyä ei YLE osannut ennustaa!

Perussuomalaiset sai aikoinaan paljon edustajia eduskuntaan tuolloisen jytkyn myötä – vaan eipä osannut YLE silloin ennustaa, joko nyt osaa? Tulossa ovat nimittäin perussuomalaisten puheenjohtajavaalit ja media on väläytellyt mahdollisuutta tenttiä kahta parasta(?) ehdokasta keskenään.

Ketkä ehdokkaat ovat parhaat? Onko olemassa "jytkyn" mahdollisuus? Ei ole – ei ole – EI! Siksi ei ole koska kaikkia ehdokkaita ei laiteta samalle viivalle vaan hehkutetaan kahta kärkihahmoa – miksi? Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden nimissä tietysti. Media kokee toimivansa oikein kun jättää osan ehdokkaista sivuun – miksi?

Toki samanlaista politiikkaa media yleisesti harrastaa kaikkiin vaaleihin liittyen. Suomessa on suuret ja pienet puolueet, jytkyn toistuminen on liki mahdotonta, juurikin siksi?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu