Näin työllistymistä edistetään!

Riittävä koulutus on monesti ehtona jotta henkilö voisi ylipäätään töihin päästä. Tavanomaisen ammattiosaamisen lisäksi nykyisin tarvitaan moneen hommaan erilaisia kortteja, kuten mm. hygieniapassi, tulityökortti, työturvallisuuskortti, trukkikortti, ADR-ajolupa, anniskelupassi, jne.

TE-keskus järjestääkin koulutuksia joilla kyseisiä kortteja voi suorittaa. Joskus aiempina vuosina koulutukseen saattoi hakea kuka tahansa. Nykyisin TE-keskus on muuttanut koulutuspolitiikkaansa pikkaisen. Korttia pääsee työtön suorittamaan vasta kun on tiedossa työpaikka johon työllistyy kortin suoritettuaan.

Hyvähän siinä on työttömän sitten töitä hakea tyyliin: haen avoinna olevaa paikkaa. Tarvittavat kortit suoritan sen jälkeen kun työsopimus on tehty. – Ja varmasti onnistuu?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu