Velkuan koulu, Naantali, luonnonsuojelu

Velkuan koulussa Naantalissa ovat oppilaat saaneet taidekasvatusta [YLE uutisen 4min45s. eteenpäin]. Yhtenä osana tätä "kasvatusta" lapset saivat päästää luontoon kymmeniä ilmapalloja.

Pienistä puroista syntyy iso virta, sanotaan. Kun mietitään miten paljon nykypäivänä olemme huolissamma luonnon tilasta, niin maalla kuin vesistöissä, niin hiukan laittaa mietityttämään, että onko tuollainen ilmapallotempaus ihan oikeanlaista taidekasvatusta?

Eikö taidekasvatuksessakin pitäisi pyrkiä ottamaan huomioon myös luontoarvot jos se vaan on kohtuudella mahdollista? En vaan kykene ymmärtämään mitä hyvää luonnolle nuo ilmapallot saisivat aikaan. Ehkä niistä kuitenkin on hyötyä. On totta, että on suurempiakin ympäristöongelmia, mutta ei se asiaa paranna – eihän?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu