Uusi vaihtoehto – takinkääntäjät

Reilut 20 perussuomalaista perusti uuden eduskuntaryhmän: Uusi vaihtoehto -ryhmän. Ovatko he takinkääntäjiä? Kyllä – kyllä he ovat takinkääntäjiä. Halla-Aho on povannut, että heille ei loppuviimeksi kuitenkaan käy hyvin. No se jää nähtäväksi.

Ryhmän repeämisen myötä myös perussuomalaisten ryhmänjohtaja Toimi Kankaanniemi luopui tehtävästään. Lienee vain ajan kysymys koska Kankaanniemi liittyy Uusi vaihtoehto -ryhmään. Ainakin minä näkisin Kankaanniemen paremmin sopivaan tuohon uuteen ryhmään kuin kaapattuihin perussuomalaisiin.

Onko sitten niin, että perussuomalaiset todellisuudessa kaapattiin ja sen vuoksi takkejakin käännettiin? Kyllä se niin voi olla. Kaappauksen takana on väitetty olleen mm.; Suomen vastarintaliike ja Suomen Sisu -järjestöt, sekä jossain määrin myös Hommaforum.

Varmasti on mahdollista, että noissa järjestöissä on, etenkin perussuomalaisten vaalien edellä, aktivoiduttu ja liitytty joukolla perussuomalaisten jäseniksi, ja kannattajiakin mukaan haalittu, nimenomaan siinä toivoissa, että uudeksi puheenjohtajaksi saataisiin Halla-Aho, kuten sitten myös kävi. Myös Halla-Aholla itsellään on saattanut olla sormensa pelissä, ja miksei olisi ollut kun ehdollakin oli, siinä toiminnassa, että hänen linjansa kannattajia saatiin puoluekokoukseen enemmän kuin mitä hänen kannattajiaan puolueen riveissä on.

Miten sitten käy takinkääntäjille, heille jotka ennen puoluekokousta vakuuttivat, että tulipa puheenjohtajaksi valituksi kuka tahansa niin yhdessä mennään eteenpäin. Oletan, että heilläkin ensi vaaleissa tulee kannatusta olemaan jos vaan ehdolle lähtevät. Kaikki eivät kuulemma lähde. Todennäköisesti Suomessa perustetaan heitä ja kannattajiaan varten ensi eduskuntavaaleissa uusi puolue. Nähtäväksi jää sitten kumpi puolue tuolloin kerää enemmän kannatusta: Uusi vaihtoehto vaiko perussuomalaiset. Itse näkisin, että Uusi vaihtoehto, joka saattaa vielä nimensäkin muuttaa, tulee olemaan voittaja.

Takinkääntö ei ole niin paha juttu kuin miltä se kuulostaa. Ainakin minä henkilökohtaisesti arvostan enemmän sellaista poliitikkoa joka on uutta tietoa saatuaan valmis kääntämään takkinsa eikä jääräpäisesti pidä kiinni aiemmasta kannastaan sen vuoksi mitä on joskus väärän tai puutteellisen tiedon vuoksi tullut sanoneeksi. Takinkääntäjä siis tavallaan reilusti myöntää: aiemmin olin väärässä, ja on hyvä, että sellaisiakin poliitikkoja vielä on.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu