UV:n jäsenille tappouhkauksia

MTV:n uutiset tiesi kertoa, että Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän jäsenet ovat saaneet tappouhkauksia. Oletan, että tappouhkauksia on heille toimitettu sähköisesti, eli tekstiviesteinä ja sähköpostina. Ehkä joku "fiksu" on jotain uhkaillut ihan kasvotustenkin.

Kuka sitten uhkailee? En usko, että ihan tavallinen kansalainen tuolla tavalla ketään uhkailisi sen vuoksi, että kansanedustaja osallistuu uuden eduskuntaryhmän muodostamiseen koettuaan poliittisen kotinsa kadonneen.

Uhkailijoiksi voikin epäillä perussuomalaisten äärijäseniä, niitä jotka kannattavat jyrkkää Halla-Ahon linjaa, ovat maahanmuutto- ja eu-vastaisia niin pitkälle kuin vain voi olla, ja ovat siinä valmiita jopa menemään laittomuuksiin.

Se, että UV:n jäsenet ovat saaneet noita uhkauksia osoittaa mielestäni hyvin sen millaisia jäseniä tuolla oikeistopopulistisella puolueella nimeltä perussuomalaiset on riveissään ja kannattajina. He onnistuivat ilmeisesti miehittämään myös puoluekokouksen viime viikonloppuna mutta eivät nyt voi hyväksyä maltillisten vastaiskua.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu