Reformipuolue?

Perussuomalaiset on jakautunut kahtia. Uutta puoluetta ollaan perustamassa. Uuden puolueen nimeksi on kaavailtu: Sininen reformipuolue – miksi? Eikö nimi voisi olla Suomi (in) Future? (or off:-D)

Sininen tulevaisuus on puolueen nimenä yhtä hyvä kuin valkoinenkin tulevaisuus – siis valkoinen tulevaisuus – valkoinen valhe. En ole tosissani!

Olen itse jo ilmoittanut, että kirjoitan nimeni tulevan uuden puolueen kannattajakorttiin – siitä huolimatta, että Soini teki aikoinaan virheen. Se, että Soini siirtyi nyt tulevan (tulevaisuuden) puolueen rivijäseneksi ei ollut virhe.

Jaaha. Ruotsissa suomalainen "uudistuspuolue" olisi siis vapauden puolue. Sininen tulevaisuus on siis sekä; tulevaisuuden, että vapauden puolue, puolue joka kannattaa sinisiä aatteita – vaan mitä ovat siniset aatteet?

Siniset aatteet eivät ole ainakaan rasismia. Vielä vähemmän ne ovat jihadismia.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu