Kantelijoiden ajatukset?

Perussuomalaisten jakautuminen kahtia on johtanut siihen, että asiasta on tehty toistakymmentä kantelua laillisuusvalvontaviranomaisille. Kannan korteni kekoon – mutta miten?

Olen pyytänyt sekä oikeuskanslerilta että oikeusasiamieheltä kopiot heidän saamistaan asiaa koskevista kanteluista. Jokainenhan meistä tietää, että kantelut tuossa asiassa eivät johda mihinkään. Ne kuitenkin ratkaistaan nopeasti.

Ajatukseni on, että julkaisen kantelut tehneiden nimet täällä blogissani. Se lienee sopivaa? Kuitenkin jos joku on sitä mieltä, että hänen nimeään ei pidä julkaista niin siitä voi ilmoittaa osoitteella: juhaninposti[at]hotmail.fi

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu