Suomi laiva on ilman ohjaajaa

Oikeustieteen asiantuntijat ovat sitä mieltä, että Suomilaiva on tuuliajolla. Laivalla pitäisi olla kapteeni mutta nyt kapteenia ei ole. Tämä outo tilanne on syntynyt koska Suomessa ei seuraavien kahdeksan kuukauden aikana ole ylintä laillisuusvalvojaa, oikeuskansleria, koska "hyvä veli" systeemi ei sitä salli.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005225221.html?share=7f6c448f168e2ab…

Onhan meillä kuitenkin apulaisoikeuskansleri, ja hänelläkin on sijaisensa, joten mikä on totuus? Onko Suomi ilman laillisuusvalvontaa juuri nyt kun sitä eniten tarvittaisiin. Olisiko oikea ja virallinen laillisuusvalvoja puuttunut vaikkapa siihen, että soinilaiset jatkavat hallituksessa?

Pääsivätkö siniset siis hallitukseen laittomasti, hyödyntäen puoluekokouksen ajankohtaa, vai oliko tuokin jo ennalta suunniteltua? Oliko siis osattu ennakoida, että oikeuskansleri ei hallitustilanteeseen mitenkään puutu koska oikeuskansleria ei ole ja hänen sijaisellaan ei ole riittävää ymmärrystä ottaa asiaan kantaa, oikeanlaista kantaa siis, vai miten kaikki siinä meni?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu