Sipilän hallituksen toiminta – kantelut oikeuskanslerille

Joku saattaa muistaakin, että taannoin kerroin, että julkaisen Sipilän hallituksen toiminnasta kantelun tehneiden nimet blogissani, ja pyysin niitä kantelijoita jotka eivät halua nimeään julkisuuteen ilmoittamaan siitä minulle. Yhtään kieltoa ei ole tullut.

Oikeuskanslerille on tehty asiasta viisitoista kantelua (tilanne 22.6.2017 kello 13:00)

Julkaisen tässä nyt yhden niistä kanteluista joita oikeuskanslerille on tehty. Oikeusasiamiehelle tehtyjä kanteluita en vielä ole saanut.

KANTELU on seuraavanlainen:

Aihe: Kantelu Hallituksesta Kantelu Oikeuskanslerille Hallituksen tulevasta erosta. Korostettaneen kantelussa, että kokoomuksen / presidentin toimesta Suomella ei ole edelleenkään Oikeuskansleria. Vaadin Oikeuskansleria tutkimaan onko Sipilän hallituksen eroilmoitus perustuslain vastainen. Vaadin Oikeuskansleria tutkimaan hyväksyykö Presidentti Niinistä perustuslain vastaisen Sipilän hallituksen eroilmoituksen. Vaadin Oikeuskansleria tutkimaan voiko hallitus erota kun Suomella ei ole Oikeuskansleria valvomassa kansanedustajia kuten perustuslaissa on määritelty. Vaadin Oikeuskansleria tutkimaan onko uuden hallituksen nimittäminen perustuslain vastaista kun Suomella ei ole Oikeuskansleria valvomassa hallituksen muodostus- ja nimistysprosessia. Vaadin Oikeuskansleria tutkimaan onko jo oikeuskansleriksi nimitetty henkilö jäävi konsultoimaan hallituksen eroa ja uuden hallituksen syntyä, koska on siis jo nimitetty oikeuskansleriksi, mutta ei ole edelleenkään aloittanut tehtävässä.

* * *

Jokainen saa halutessaan kanteluista kopiot sisältäen niiden tekijöiden nimet pyytämällä niitä laillisuusvalvontaviranomaiselta.

Lupaamani nimet taidan julkistaa vapaavuoron puolella viihde-aiheen alla lähiaikoina.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu