Sisä- vai ulkopolitiikkaa?

Muistelen taannoin jonkun kirjoittaneen jotain. Tuo joku kirjoitti nimenomaan puheenvuoro -palvelun aihealueista. Vapaavuoron puolellahan on aihealueita. Vapaavuoron aihealueet ovat:

-kulttuuri

-viihde

-ruoka

-urheilu

-valokuvaus

-vapaa-aika

Itse olen ehdottunut juurikin eilen, että yksi hyvä aihealue noiden lisäksi olisi terveys. Ehkä myös huumori – se taitaa kuitenkin soveltua tuon viihteen sisään, joten anti olla 🙂

Se mikä minua hämmästyttää ja kummastuttaa kuin ketä tahansa pientä kulkijaa on, että miksi ei puheenvuoron puolella ole samanlaista jakoa? Olisi nyt edes sisä- ja ulkopolitiikka.

Vapaavuoron puolella on paljon vähemmän kirjoituksia. Huippusuositussa puheenvuorossa niitä on paljon mutta ilman minkäänlaista jaottelua. Suosittelen palvelun ylläpitäjää vakavasti harkitsemaan tätä järkevää ja ainutlaatuista ehdotustani, eli eikö tuollainen jaottelu eri aihealueisiin voitaisi – tottakai voitaisiin – mutta myös pitäisi, toteuttaa myös täällä puheenvuoron puolella. Vaikka vaan kolmeen aihealueeseen. Ne voisivat olla:

-sisäpolitiikka

-ulkopolitiikka

-puoluepolitiikka

-rasismi

Tätä ehdotustani kaikki fiksut ja matemaatikot kannattakoot!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu