Minulla on päässäni vikaa?

Katselin juuri TV-uutisia. Yksi aihe oli muinaisjäännösten säilyttäminen. Minulla lienee päässäni vikaa, ja sitä lienee paljon, koska en vaan parhaalla tahdollanikaan kykene ymmärtämään miksi vanhaa pitäisi säilyttää.

Kehitys kehittyy. Nykyisin esimerkiksi uudet asunnot ovat merkittävästi energiatehokkaampia kun vanhat historialliset rakennukset. Miksi siis vanhoja huonokuntoisia asuntoja olisi tarpeen kunnostaa ja säilyttää – en vaan kykene ymmärtämään. En kykene.

Totuushan on, että yhtä hyvältä näyttäviä (saman-näköisiä) , ja muilta osin kaikin puolin paljon parempia, asuntoja voidaan nykyisin valmistaa paljon edullisemmin kuin mitä rahaa kuluu, ja kuluisi, vanhojen säilyttämiseen.

Miksi siis pyritään säilyttämään vanhaa ja huonoa kun edullisemmin on saatavissa uutta ja hyvää?

Vanhan ja huonon puolustajat vastatkaa kiitos. No ehkä Teitä ei oikeasti ole?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu