Mielipahasaikut – klikkausotsikko

Tuo taisi olla "klikkaus-otsikko". Se vähä mitä kerrottiin oli, että jotkut lääkärit kirjoittavat sairaslomaa jopa kissan kuoleman vuoksi. Otsikossa ei kerrottu edes sitä pitääkö kuolleen kissan olla oma vai voiko se olla naapurin kissa.

Otsikon perusteella professori Pekka Mattila kummastelee lääkäreitä jotka kirjoittavat sairaslomaa mielipahan vuoksi. Itse en kummastele vaan pidän käytäntöä täysin hyväksyttävänä. Emme me täällä Suomessa tee töitä kiinalaiseen malliin.

Mielipahasaikku kissan kuoleman vuoksi – no voi se olla paikallaan, jollekin kun se kissa on yhtä läheinen kuin toiselle oma lapsi – ymmärrän sen. Itse en tarvitsi sairaslomaa jos kissa kuolisi, tai koira, koska minulla ei ole kumpaakaan.

Ymmärrän kuitenkin mielipahasaikun kirjoittamisen. Mielipahasaikkua pitää mielestäni kirjoittaa jos sairaslomaa hakevalla henkilöllä on niin huono olo jonkin tapahtuneen johdosta, että se aiheuttaisi jollekulle vaaraa työmatkalla, tai töissä. Siis jos ajatus menee liikaa "johonkin" niin mielipahasaikku voi olla paikallaan!

Pitääkö sairasloman sitten olla palkatonta Zetaa, vai normaalia saikkua, on aina tapauskohtaisesti harkittava.

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu