Kantelut oikeusasiamiehelle, Sipilän hallitus-sekoilut

Aiemmin julkaisin 15 nimeä. Kyseessä olivat niiden henkilöiden nimet jotka olivat Sipilän "hallitus-sekoilusta" tehneet kantelun oikeuskanslerille. Nyt kerron niiden henkilöiden nimet jotka ovat tehneet asiassa kantelun oikeusasiamiehelle. Olen nyt saanut kopiot noista kanteluista.

Lakia noudatettaneen ja kaikki kantelut ratkaisee sama viranomainen. Ratkaisijaksi itse veikkaan tässä tapauksessa oikeuskansleria jonka siis pitää nyt keksiä hyvät perusteet sille, että ratkaisu on oikea, mitä en epäile. Ratkaisu tulee olemaan oikea, kuten aina kun laillisuusvalvoja jonkin asian "ratkaisee".

Huomioon pitää otta, että vaikka ratkaisu on perusteltu niin sitä ei ole tarpeen perustella. Oikeusasiamies on nimittäin aikoinaan todennut, että oikeus saada perusteltu päätös ei tarkoita sitä, että päätös pitäisi perustella.

 

Suuri osa oikeusasiamiehelle Sipilä-jutussa tehdyistä kanteluista tuntee tunnisteen: Phoenix , mutta eivät kaikki, vajaa puolet, joita en erittele, ja osa kanteluiden tekijöistä jää nyt nimeämättä, ja huomautan, että Suomessa on useita aishenkilöitä joilla saattaa olla sama nimi kuin tässä asiassa kantelun tehneillä.

 

Tässä oikeusasiamiehelle asiasta tehneiden henkilöiden nimilista:

(huom. voi olla muitakin saman-nimisiä)

Markus Lehtomäki

Allan Saarinen

Phoenix

Pirjo Singh

Sirpa Aalto

Jussi Vaarala 

Astaterhikki Salonen

Sirpa Kukka

Jari Tasanen

Pentti Heiska

Anneli Ahonen

Aki Kälin

Einari Venäläinen

Reija Vesalainen

Lumi Vuorio

* * 

Jos joku haluaa nähdä tehdyt kantelut tai nähdä tietyn henkilön tekemän kantelun niin se on mahdollista pyytämällä kantelut tai tietyn henkilön tekemä kantelu suoraan oikeusasiamiehenvirastosta. Asiakirjat ja kanteluiden tekijöiden nimet ovat julkista tietoa.

Hetken kuluttua julkistan joitakin kantelutekstejä arvioitaviksi.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu