Epäilen kaikkia, sinuakin!

Tähän päivään saakka, tai pikemmin eiliseen, olen epäillyt kaikkia – kaikkia teitä, sinuakin. Tuonne nostoihin pääsi vaan kun oli "hyvä kaveri".  Nyt voin todeta hyvillä mielin, että olin väärässä. Juttuni on toimituksen nostoissa tänäkin päivänä enkä todellakaan tunne ketään toimituksesta. Itse asiassa olisin valmis sanomaan Huuskolle, että älä nyt viitsi – hitsin vitsi.

Olen kuullut blokkaamisesta monenlaisia kommentteja, ja varmasti asiallisiakin. Niitä en nyt voi enempää kommentoida koska sana ja valta ei ole minulla. Keskustelu itse kunkin ja minkin julkaisusta ja sen sallittavuudesta on sen sijaan ollut viime päivinä yhä enemmän esillä. Ja kuvien, kuten etenkin videoiden, julkaisemisesta minulla on oma näkemykseni, kuten koko kuvaamisesta.

Eiköhän ole hyvä niin, että pyrimme jokainen tykönämme toimimaan siten, että elämme sovussa. Sopu sijaa antaa!
 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu