Liikaa biojätettä

Kotitalouksista laitetaan sekajätteiden joukkoon liikaa biojätteitä mikä aiheuttaa hankaluuksia polttolaitoksissa. En asiaa sinänsä ihmettele koska nykyäänkin on paljon heitä jotka eivät jätteitään millään tavalla lajittele – viis ympäristöstä kun vaan itsellä on helppoa.

Itse olen jo vuosikausia lajitellut kaikki jätteet. No en kaikkia, sillä nykyisinkään en lajittele energiajätettä erikseen koska se kuitenkin menee samaan polttoon sekajätteen kanssa. Muovit sen sijaan lajittelen erikseen ja kävellen ne kiikutan muovinkeräykseen koska taloyhtiöllä ei ole muovijätteen erilliskeräystä. Olen niin ikään varma siitä, että osin tuosta syystä suurin osa muovista menee sekajätteeseen.

Millaisen jätetulevaisuuden jätämme lapsillemme. Sitä sopisi itse kunkin miettiä etenkin sillä hetkellä kun tunkee niitä biojätteitä sekajäteastiaan.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu