Tymat vs. mamut – kaksi ongelmaa?

Maailma on muuttunut viime vuosina. Suomeen on saatu "satamäärin" ihmisiä jotka ovat työllistyneet kuka mitenkin. Suurin osa on jäänyt työllistymättä. Jokseenkin tuttua täällä Suomessa on ollut maahanmuutto Venäjältä, ja jostain kauko-idästä, parisuhteiden kautta.

Maahanmuutto Suomeen on toivottavaa. Maahanmuuttoa on myös tarpeen rajoittaa. Kuten olen aiemmissa teksteissäni todennut niin _minun_ näkemykseni mukaan toivottavaa maahanmuuttoa on sellainen maahanmuutto jonka mukana Suomeen saadaan sellaista tietotaitoa jota täällä ei muuten ole riittävästi.

Meinasin muuten ensiksi kirjoittaa, että: "jota täällä ei muuten ole." onneksi ymmärsin lisätä siihen tuon sanan: riittävästi. Maahanmuuttajia Suomeen on viimeisten parin vuoden aikana tullut vähintäänkin riittävästi. Vaan mitä he ovat mukanaan tuoneet? (No ainakin sitä osaamista).

Suomi oli aiemmin varsin ihmisystävällinen ja suvaitsevainen maa. Neekeri oli neekeri kunnes KKO toisin päätti.

-kiellettiin neekeripusun myyminen. Eikä lakritsipiippuakaan enää saa myydä. Suomi on siis parempi tänään!

Onneksi on maahanmuuttajia ja uutta osaamista.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu