Useimmilla suomalaisilla on nyt riittävästi rahaa

Enemmistöllä suomalaisista on tällä hetkellä rahaa enemmän kuin mitä he tarvitsevat elämiseensä. Lähes kaksi kolmasosaa kertoo sijoittaneensa rahojaan. Suurin sijoitusmuoto näyttäisi olevan käyttötilille säästäminen. Se on toki varmin kohde mutta takuuvarmasti tilille säästämällä saa huonoimman tuoton. Se että tilille säästäminen on ykköskohde kertonee jotakin siitä, että ihmisillä ei kuitenkaan ole riskinottohaluja tai kykyä.

Kakkossijalla näyttäisi olevan sijoittaminen rahastoihin. Osakkeitakin näyttää omistavan liki viidennes kansalaisista. Oikein valitut osakkeet lienevätkin pitkässä juoksussa paras sijoituskohde edellä mainituista. Tällä hetkelläkin monen osakkeen pörssikurssi on nousussa ja Helsingin HEX ylittänee lähipäivinä kymmentuhannen pisteen rajan.

Valtaosalla suomalaisista on siis taloustilanne hyvällä mallilla, ja hyvä niin. Lisäksi on sitten tottakai se köyhä kansan vähemmistö, kolmannes, joilla ei varoja sijoittamiseen tai säästämiseen toistaiseksi riitä. Talouskasvu kuitenkin orastaa ja voinemmekin elää vahvasti siinä toivossa, että jo lähitulevaisuudessa yhä useammalla suomalaisella on rahaa enemmän kuin mitä menee jokapäiväisen elämisen välttämättömyyksiin. Se tuo lisää rahaa myös pörssisijoituksiin ja on omiaan lisäämään talouskasvua ja nostamaan kursseja.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu