Vihreiden miesten invaasio tulossa?

Suomi varautuu vihreiden miesten invaasioon. Siis siihen, että venäjä pyrkii mahdollisesti jo piankin miehittämään Suomen. Monella sektorilla on tehty ja nähty toimenpiteitä invaasioyritykseen varautumiseksi. Viimeisimpänä ollaan laajentamassa rajavartioiden oikeuksia, ja sen on hyvä se.

Lienee kuitenkin niin, että ei siinä rajavartijoiden aseetkaan paljoa auta jos venäjä oikeasti aikoo Suomen miehittää. Moni suomalainen uskoo, että venäjä tulee miehittämään Suomen, ja se saattaa tapahtua melko piankin. Siitä voinemme olla jotakuinkin varmoja, että 100-vuotista itsenäisyyttä saamme juhlia vapaassa Suomessa.

Entä joulukuun kuudennen jälkeen. Sitten kun Väyrynenkin on julistautunut presidenttiehdokkaaksi? Se on vielä hämärän peitossa – no tokihan sitä on itsenäisyyspäiväkin. Nähtäväksi jää miten seuraava presidentii valitaan. Onko meillä täällä vaalit sitä varten, vai onko valintatapa jokin muu.

Odottavan aika on pitkä mutta ei tässä muutakaan voi kuin odottaa ja katsoa mitä tuleman pitää. Täysin varma olen siitä, että mitä ikinä tulevaisuudessa tapahtuukaan niin jotain hyvää mitä olen kauan odottanut tapahtuu myös – minulle siis – en minä muista mitään tiedä, enkä välttämättä kovin kauheasti edes välitä.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu