Manhattan projekti ja Laura Huhtasaari

Laura Huhtasaaresta on tulossa perussuomalaisten presidenttiehdokas. Utopistinen tulevaisuus -ryhmä ei tule omaa ehdokasta asettamaan – hyvä kun saavat puolueen kasaan ennen presidentinvaaleja.

Manhattan projektin seuraukseni Japania pommitettiin kahdella ydinpommilla. Se, että atomipommit saati valmistettua oli "tuurista kiinni". Pohjalla oli idea; "miten litistää pallo joka suunnasta?" – oliko se idea vai kysymys, ja mikä on teorian, tai siis käytännön nimi? En itse muista.

Manhatta projekti vaikutti maailman nykyisyyteen. Projektin lopputulokset vaikuttivat siihen millaisessa maailmassa elämme tänään. Samaan tapaan koko maailman tulevaisuuteen vaikuttaa se kuka valitaan Suomen seuraavaksi presidentiksi, vai valitaanko ketään – no joku valitaan joka tapauksessa, totta kuin… joo.

Japanin pommi surmasi aikoinaan monia ihmisiä. Siitä johtuen voi olla, että moni hyvä keksintö jäi tekemättä. Henkilöt jotka olisivat nuo keksinnöt tehneet kuolivat. Samasta syystä saattoi käydä niin, ja todennäköisesti kävikin, että moni hyvä keksintö näki päivänvalon.

Nyt kun valitsemme Huhtasaaten presidentiksi niin mitä se merkitsee – entä miten maailman käy jos valitsemmekin jonkun muun kuin Kreationistin? Ehkä Huhtasaaren valinta toisi Suomen kouluihin Turkin opit. Politiikkakin muuttuisi – sillä: "politiikka on pääosin mielipiteitä". -Että mitä?

Tottakai jokaisella on mielipide asiaan kuin asiaan, vai onko?

Jos kansanedustaja on sitä mieltä, että politiikka on pääosin mielipiteitä, ja siis vähemmissä määrin faktatietoon pohjautuvaa toimintaa, niin miten Suomen kävisi jos…

Totta: em. asioilla ei ole eroa. (Millä asioilla, ja mitä eroa?)

Totta kuitenkin on, että jos jäät auton alle niin se saattaa vaikuttaa Suomen suhteisiin. Sillä niin se on: kaikki vaikuttaa kaikkeen. Aina kannattaa siis katsoa oikealle ja vasemmalle, ja miettiä myös kultaista keskitietä.

 

Maailma voi muuttua?

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu