Kansainväliset sopimukset meitä velvoittavat!

Tämä asia jotenkin pompsahti mieleeni kun luin otsikon: ILO:n 106. yleiskokous (osa 10). Ennen kuin ehdein mitään kirjoittaa olikin jo osa 11 netissä. No ei sillä väliä, en käsittele kirjoituksessani työtä lainkaan. Käsittelen homoja – ei – en oikeastaan käsittele heitäkään vaan käsittelen tapaa tehdä päätöksiä.

Ne jotka asioista jotain tietävät, siis enemmän kuin minä, niin tietävät jo nyt hyvinkin tarkkaan vaikkapa sen millaisia suuria muutoksia Suomen lainsäädäntöön tullaan tekemään ennen kuin 2020-luku on loppu, siis ennen vuotta 2030. Niin on aina ollut, tai niin on ainakin jo pitkään ollut.

ILO pyrkii varmasti osaltaan takaamaan homoseksuaalisten henkilöiden oikeuden työntekokoon. Joskus aikoinaan kirjoitin lehdessä siitä miten Suomen lainsäädäntö tulee muuttumaan – koska jo tuolloin oli sovittu, että se muuttuu. Ja nyt voinemme kaikki yhdessä ja tyytyväisinä todeta, että Suomi on tehnyt sen minkä aikoinaan oli kulissien takana luvannut – kansan vastarintakin on vuosien saatossa laimennut, jopa kadonnut, hyvä niin. (?)

Tavallinen kansa tuskin silloin uskoi, että totta on joka sana jonka lehdessä tuolloin kirjoitin. Jälkiviisaus on kuitenkin niin mukavaa… Tuossa ohessa on kuvana pari sivua kirjastani vuodelta 2009.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu