Minut bannattiin – kaikki kommentit sallittu!

Osallistuin tänään 11.8. illalla alkaneeseen keskusteluun koskien pettämistä. Blogisti bannasi minut. Saman kohtalon koki ainakin Sari Laitinen. Hän kirjoitti asiasta blogiini täten.

Miksi meidät bannattiin? Emme kuulemma pysyneet aiheessa. Blogisti joka bannin asetti väitti mm.:"Häpeä Sari, että trollaat, etkä pysy aiheessa." Minun näkemykseni mukaan Sari pysyi hyvin aiheessa. Kukin voi muodostaa oman käsityksensä oheisista kuvista. Trollasiko Sari?

Keskustelua käytiin siis pettämisestä. Blogistin mukaan evoluutio ei sopinut blogiin mukaan – vaikka evoluutiota koskevissa kirjoituksissa käsiteltiin nimenomaan sitä miten evoluutio vaikuttaa esim. pettämisen tarpeeseen.

Tätä blogia saa kukin kommentoida miten haluaa: laittomuuksiin ei pidä kuitenkaan mennä. Sallin jopa henkilööni menevän arvostelun jos se vaan on asiallista.

Tarkoitukseni tällä blogikirjoituksella on herättää keskustelua – niin mistä?

* * *

No niinhän siinä joka tapauksessa kävi, että vilkkaana alkanut keskustelu keräsi nopeasti yli 40 kommenttia joista blogisti sitten "huonot" poisti, asetti  banneja, ja keskustelu jossain määrin tyrehtyi.

Oli tästä hyötyäkin: nyt ainakin minä tiedän yhden ihmisen lisää jonka tekstejä en edes yritä kommentoida – ja kun en voi/halua kommentoida niin en niitä sitten edes lue. Molempi parempi – lopputulos: hyvä?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu