Maakuntauudistus ja SoTe ovat täysin tarpeettomia!

Hyvin suunniteltu ja nyt jo vähintäänkin puolivalmis maakuntauudistus on täysin tarpeeton. Samaa voi sanoa sotesta (sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus). Miksi siis moiset uudistukset aiotaan toteuttaa?

Osasitko vastata kysymykseen?

Olen varma, että suurin osa suomalaisista on täysin ulalla siitä mitä uudistukset käytännössä tulevat merkitsemään. Sitten on pieni joukko niitä jotka osasivat vastata edellä esittämääni kysymykseen järkevästi – siis ei pelkällä näennäisperustelulla tyyliin: jotta saadaan säästöjä, jotta saadaan toimintaa tehostettua,…

Iltalehti teetti siis asiasta kyselyn ja vastauksena oli, että enemmistö suomalaisista…

"- Maakuntauudistuksen hyötyjä ei nähdä, se on varmasti tässä päällimmäisenä. Enemmistö kansalaisista on huolissaan palveluiden saatavuudesta, ei hallinnosta. Hallitus ei ole osannut osoittaa kansalaisille, mikä hyöty uudistuksesta on. Ollaan vähintäänkin nihkeitä uudistuksen suhteen, vaikka ei sitä täysin tyrmätä, analysoi Juho Rahkonen, Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö ja yhteiskuntatieteiden tohtori." Kirjoittaa Iltalehti.

  • Yksi keskeinen syy niillä jotka uudistuksia vastustavat on aivan sata varmasti yleinen ja tyypillinen muutosvastarinta.
  • Kun vanhakin systeemi toimii niin miksi (kokeilla) uutta ja parempaa(?)?

 

* * *

Seuraava juttuni: toimeentulotuki – hyväksyttävät asumiskulut – Pori, aamulla 13.8. kello: 08:08 Puheenvuoron aikaa.
-eli noin 08:17 Suomen virallista aikaa.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu