Todellakin:keskimittaisetkin ihmiset kirjoittavat hyviä kirjoja, tai hauskoja

Kirjoitan siis kirjaa, kuten otsikko kertoo. Tarkoitukseni on saada se kauppoihin marraskuussa. Tässä siitä muutama hassu pätkä:

"Tuli pyöräiltyä tänään kuutisenkymmentä kilometriä. En jäänyt määränpäähän yöksi vaan polkaisin illaksi kotiin. Kotimatkalla mietin monenlaista. Siinä sitä on aikaa miettiä kun pyörää polkee ja maisemia katselee. Jostain syystä mieleeni tuli sellainen kerta kun Soman kanssa oltiin ensimmäisiä kertoja menossa yhdessä…"

"…hän sitten kysäisi: ”Onko sulla sateenvarjoa?”. Siihen minä sitten totuudenmukaisesti vastasin: ”Kyllä on, kolmekin, mutta ne kaikki ovat Porissa”. Naapuri siihen sitten naurahti – tottakai – mitäs muutakaan…."

"Maailma on kollektiivi. Ei ole niin tärkeää tietää itse kaikkea. Riittää kun tuntee jonkun joku tietää asian ja tiedontarpeen tullen sitä voi häneltä kysyä. Maailma on kollektiivi myös siinä mielessä, että käytännössä kaikki vaikuttaa kaikkeen – suoraan tai välillisesti, heti tai viiveellä. Niin se vaan on. Eikä itse tietenkään tarvitse kaikkea osata, eikä kukaan voikaan kaikkea osata, eikä tietää, eikä tehdä. Riittää kun tietää jonkun…"

Ostatko?

-ja jos niin kumman?

-ellet osta niin miksi et?

 

Kimmo Hoikkala kertoi: Kirjoitin tänään kirjan: http://kimmohoikkala.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/241353-kirjoitin-tanaan-kirjan

 

Miten määritellään hyvä ja hauska? Ovatko ne synonyymeja – voivatko olla?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu