YLE: Pitkä työmatka voi tehdä hyvää

YLE tietää tänään kertoa, että pitkä työmatka voi tehdä hyvää. Ehkä uutisoida voisi myös: Lyhyt työmatka voi tehdä hyvää? Olisi täysin eri asia uutisoida: Pitkä työmatka tekee hyvää. Tai; Lyhyt työmatka voi tehdä pahaa.

Itselläni ei tällä hetkellä ole työmatkaa lainkaan. Se ei tee hyvää. En tosin tiedä tekeekö se sitten pahaa. Jotenkin tuntuu siltä, että parempi olisi jos minulla olisi edes lyhyt työmatka – ei välttämättä olisi. Minulla oli viime vuoden lopussa kahden kilometrin kävelymatka töihin. En tuolloisessa työssäni kovin hyvin viihtynyt joten en voi sanoa, että sen paremmin työmatka kuin töissä oleminenkaan olisivat tehneet hyvää. Jos työmatka olisi ollut pidempi niin tuskin se olisi siitä tehnyt paremman – en usko, en.

Aivojen kannalta olisi parasta jos työmatkaa voisi vaihdella. Aivot tykkäävät siitä, että työmatka ei ole rutiinia. Aivot tykkäävät myös saunomisesta. Kun aivot pääsevät saunaan vähintään kolmesti viikossa niin dementiariski pienenee. Dementiariskiä vähentää myös liikkuminen oudoissa paikoissa, ja puhuminen outojen ihmisen, kuten minun kanssani.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu