Li Andersson: perustulon määräksi tuhat euroa kuukaudessa

Li Anderssonia haastateltiin YLEn TV-uutisissa. Hän totesi, että pienituloisten tilannetta pitäisi kohentaa. Kansaneläkkeen määrää pitäisi ensi vuoden alusta nostaa viidelläkymmenellä eurolla kuukaudessa. Minimieläkkeen (takuueläke) tulisi olla vähintään tuhat euroa kuukaudessa.

Li Anderssonin mukaan kysyyssä on arvovalinta. Tuo tuhat euroa kuukaudessa onkin järkevä summa ns. perustulon määräksi. Lisäksi eläkkeensaaja saa eläkkeensaajan asumistukea joka on tasoltaan yleistä asumistukea parempi.

Andersson näyttääkin ajavan riittävää perustuloa eläkeläisille, unohtaen kaikkein köyhimmän kansanosan, eli toimeentulotuen varassa elävät – kyseessä on polulistinen arvovalinta.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu