Kaikki joukolla leipäjonoihin!

Eilen kun kävin kaupassa niin sattumalta törmäsin entiseen naapuriini jonka tiedän aika ajoin käyvän leipäjonossa. Olenpa mainitussa jonossa itsekin joskus käynyt ruokaa hakemassa.

Tuo naapurini kertoi minulle lehdessä olleesta jutusta jossa joku kertoili leipäjonokokemuksiaan. Hän itse asiassa näytti jutun minulle puhelimestaan tuolla kaupassa. Sattuipa tuo jutun kirjoittanut olemaan vielä nimeltäänkin Juhani kuten minäkin, tai ainakin nimimerkiltään.

Kotiin päästyäni sitten kaivoin jutun netistä. Jutussa kerrottiin kuinka eräs henkilö, sijoittaja, oli jonossa muiden mukana hakemassa ilmaista ruokaa. Jutun kommenteista osa vahvistaa kertomusta. Osassa tapahtunutta jossain määrin epäillään. Tuo entinen naapurini kertoi, että kyllä siellä aina on niitä varakkaitakin ollut ruoka-apua hakemassa ja asiasta on kai ennenkin ollut juttua. Hän oli varma, että ei asialle mitään tehdä.

Ehkä asialle kuitenkin pitäisi tehdä jotain. Ehkä kauppiaat lopettavat lahjoittamisen kun heille selviää millaisille ihmisille ruoka ainakin osin menee. Lisäksi totta lienee sekin mikä eräässä kommentissa kerrotaan, että kyllä Suomessa jokainen pärjää ilman ruoka-apua. Joidenkin pitää sitten vaan jättää viina ja tupakka vähemmälle.

Saattaa olla, että kyseinen ilmeisesti painetussa lehdessäkin julkaistu kirjoitus kääntyy itseään vastaan.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu