Millainen ihminen minä olen.

Näillä näkymin huomisessa Satakunnan Kansa sanomalehdessä julkaistaan mielipidekirjoitus joka paljastaa minusta asioita joita en välttämättä haluaisi julki tuoda. Kuitenkin päätin, että saa nuo julki tuoda. Ellei teille siis tule Sakunnan Kansaa, kuten ei minullekaan, niin käykää kirjastossa lukemassa.

No ei tarvitse. Sen jälkeen kun tuo kirjoitus on lehdessä ollut niin aion sen julkaista myös täällä Puheenvuorossa. Sen jälkeen kukaan ei varmastikaan enää ihmettele miksi välillä kirjoittelen ihan höpöjä, ja liian usein.

Naisilla on tapana sanoa minusta: olen outo ja erilainen. Sitä minä olen – myönnän, mutta kuulemma positiivisella tavalla. Itse pidän itsenä ihmisenä joka yrittää saada kirjoituksillaan muut ajattelemaan. Avuliaskin olen.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu