Harvinaisen hurjia uutisia

Lienen yksi niitä harvoja ihmisiä jotka aktiivisesti seuraavat teksti-TV:n uutisia. Tänään uutiset ovat ainakin otsikoiltaan olleet varsin hurjia. Rautateillä on sattunut kaksi onnettomuuttaa. Laiva on uppoamassa Saimaalla, ja joku mies on juossut poliisia karkuun: jokeen.

Mielenkiintoisin uutinen mielestäni on tuo pakkohoitokriteerien suunniteltu väljentäminen. Pidän ajatusta hyvänä ja kannatettavana. Etenkin kun ajatellaan asiaa siltä kannalta, että ihmisryhmiä pitäisi kohdella samalla tavalla. Miksi siis aikuisella pitäisi olla oikeuksia joita lapsella ei ole?

Uutisotsikkoa pitää silti arvostella. Väitän, että ainakin subjektiivisena kokemuksena pakkohoitoon ei päästä vaan sinne joudutaan.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu