Suomelle lisää päästövelvoitteita?

"Euroopan parlamentti äänestää tänään metsien hiilinielulaskennasta, jossa Suomi on profiloitunut voimakkaasti." kertovat usetat eri mediat. Yhtenä seikkana todetaan myös: "Suomelle voi koitua laskennan takia lisäkustannuksia tai lisää päästövelvoitteita, jos hakkuita lisätään hallituksen kaavailemalla tavalla. "

Huonosti suomea taitavana minä oikein ihmettelin kun uutisen kuulin. Mielestäni päästövelvoite kun on ikäänkuin synonyymi sanalle velvoitepäästö. Toisin sanoen jos hiilinielujen laskentatavassa ei toteuteta Suomen toivomaa muutosta niin Suomelle tulisi jokin lisäpäästövelvoite, siis velvoite tuottaa lisää hiilidioksidipäästöjä.

Mielestäni asiassa pitäisi puhua päästövähennysvelvoitteesta, ei päästövelvoitteesta, mutta olenkin minä angry

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu