Joukkomurhako ainoa järkevä vaihtoehto?

Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välinen kriisi kiristyy. Vakavia uhkauksia lentelee puolin ja toisin. Kummallakaan osapuolella ei näytä olevan minkäänlaista pyrkimystä asiassa neuvotteluratkaisuun – halua kriisin ratkaisemiseen neuvottelemalla ei ole kummallakaan osapuolella ollut missään vaiheessa.

Mikä olisi paras tapa ratkaista asia. Ydinpommi Yhdysvaltoihin vaiko Pohjois-Koreaan, vai molempiin?

Voisiko ratkaisu olla murha? Itse olen sitä mieltä, että ketään ihmistä ei koskaan pitäisi tarkoituksellisesti toisen ihmisen toimesta tappaa – mutta entä jos toimenpide pelastaisi monta muuta ihmistä, ja kaiken kaikkiaan vähentäisi suuresti ihmiskunnan kärsimystä?

Kenet sitten pitäisi murhata? Pohjois-Korean johto, vaiko USA:n presidentti, vaiko heidät kaikki? Ja kuka tuon tekisi? Selväksi varmasti on tullut, että pakotteet Pohjois-Koreaa vastaan vain pahentavat tilannetta entisestään. Trumpilla ei ole halua minkäänlaiseen neuvotteluun – olisiko sitten kykyä. Entä Kim Jong-unilla?

Niinistön mukaan Pohjois-Korean tulisi aloittaa neuvottelut tilanteen ratkaisemiseksi ehdoitta. Entä olisiko Trump valmis aloittamaan neuvottelut samaan tapaan? Voisiko ratkaisu olla: murha, tai kansanmurha?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu