Tänään olen vauhdissa – onko kaikki aina totta?

Kyllä minä sen tiedän. Moni muukin tietää. Aina se mitä lehdessä lukee ei pidä paikkaansa mutta kuitenkin ihmiset yleensä uskovat juttuun josta on "mustaa valkoisella".

Pikapuoliin. Näillä näkymin 11.11. tulee julki kirjoittamani kirja jossa lukee mm.:

"…aloin tapailla erästä eurajokelaista naista. Hänellä on samanikäinen lapsi kuin oma nuorempi poikani. Itse asiassa kun lapsemme olivat alle kouluikäisiä niin silloin asuimme samalla paikkakunnalla. Tuo nainen tunsi siitä johtuen taustani hyvin. Myös tuon rikosjutun, tai pikemminkin väitteen. Totuuden asiassa tietää vain harva ihminen. Moni luulee, että kaikki on kuten netissä lukee. Mutta ei se niin mene. Itse asiassa olen saanut huomata, että jopa luotettavat lehdet julkaisevat juttuja vähän tuulesta temmaten ja puutteellisesti selvittäen, ja sitten ihmiset ”hatusta vetäen” loput päättelevät, ja se voi joskus johtaa täysin vääriin päätelmiin ja ikäviin seurauksiin – turhaan hylkimiseen ja syrjimiseen, jopa rikoksiin: kunnianloukkauksiin – monet korvaukset olen saanut. Pitäisikö lehteä kiittää? No ei todellakaan."

* * *

Hmm…

Luotatko sinä nettiin, netti-uutisiin, juttuihin?

Kummallista – tai ei – mutta mediassa julkaistut uutiset eivät aina ole totta.

* * *

Tätä juttua ei… niin. Seuraavan jutun julkaisen 00:07 (noin), ja kirja siis 11.11. (ehkä).

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu