Kyllä Kela keinot keksii

Meninpä sitten hiljattain lähettämään Kelaan sähköpostia. Kela kuitenkaan ei halua vastaanottaa sähköpostia. Mitä siis Kela tekee jatkossa? Kela nimittäin keksi hyvän ja asiakasystävällisen ratkaisun:

Ote laillisuusvalvojan päätöksestä:

"Vaikka käyttämänne sähköpostiosoitteet eivät ole viranomaisen toimeentulotukea koskevaan asiointiin osoittamia osoitteita, ne ovat kuitenkin viranomaisen voimassa olevia sähköpostiosoitteita, joihin saapuneiden viestien vastaanottamisesta viranomaisen tulisi ilmoittaa viestin lähettäjälle. Kela on selvityksessään ilmoittanut ryhtyvänsä toimenpiteisiin siitä huolehtimiseksi, ettei käyttämäänne sähköpostiosoitteeseen satakunta@kela.fi enää vastaisuudessa voida toimittaa asiakirjoja/viestejä.  "

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu