Eduskunnan vierailijatietoja ei sittenkään tuhota päivittäin

Näyttää siltä, että eduskunta ei sittenkään tuhoa vierailijalistoja päivittäin vaikka niin on väitetty. Pyysin nimittäin eduskunnalta etukäteen (16.10) seuraavan päivän (17.10) vierailijalistoja. Sain siihen vastauksen:

"Hei!

Vierailijatietopyynnöt pyydetään esittämään kunkin päivän osalta erikseen kyseisen kuluvan päivän aikana. Niihin vastataan kohtalaisen ajan kuluessa.

Terveisin: Kaisa

Kaisa Hantula                                            

Turvallisuusasiantuntija

Turvallisuusselvitykset                                                                                                       

00102 Eduskunta"

En tietenkään tuollaista lakiin perustumatonta vastausta hyväksynyt, koska olen minä surprise

Sen sijaan "luin eduskunnalle vähän lakia", ja kas vaan 25.10. sainkin jo sähköpostin jonka liitteenä olivat vierailijatiedot tuolta tiistailta 17.10, joita olin siis pyytänyt etukäteen 16.10.

Se mikä tässä minua nyt eniten hämmästyttää on se, että miten eduskunta saattoi minulle nuo tiedot lähettää 25.10. sähköpostitse jos kerran tiedot aina päivän päätteeksi tuhotaan.

Rohkenenkin väittää, että ei niitä tuhota vaan pelkästään väitetään, että ne tuhotaan. Ehkä eduskunta siis kuitenkin ainakin jollain tapaa noudattaa arkistolakia vaikka eduskunnan ohjeet arkistoinnista kuulemma ovatkin vanhentuneita. Odotan mielenkiinnolla millaisia ratkaisuja asiassa tehtyihin kanteluihin saadaan.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu