Kohta ne alkavat!

YLEltä tulee paljon hyvää ohjelmaa. Ja jos kaikkea ei ehdi heti katsoa kun TV:stä tulee niin onneksi on olemassa tuo Areena palvelu, vaikkakin itse pidän sen hakusysteemiä jollain tapaa vähän hankalana käyttää – välillä.

Mutta kohta alkaa taas eilisten alueuutisten kooste. Noissa uutisissa tulee yleensä aina jotain sellaista mistä sitten tekisi mieli kirjoittaa. Välillä pitää oikein ihmetellä, että kun ilmi tulee jokin todella "merkittävä"(?) juttu niin sitä, että siitä ei kukaan ole vielä ehtinyt kirjoittaa – vaikka on se niinkin, että mikä on merkityksellistä itse kullekin.

Parina edellisenä päivänä "puhisin kiukuissani" ja sen ansiosta olenkin nyt vakuuttunut siitä, että moni muu blogisti suhtautuu minuun eri tavalla kuin aiemmin, ja se on hyvä se, vai onko?

Eihän se välttämättä ole hyvä lainkaan. Toisaalta se saattaa ollakin hyvä. Nyt minulla on esittää… [poistettu] mustaa valkoisella. Ehkä silti pitää vielä tulostintakin käyttää todistaakseen, että todellakin olen… hmm… minä.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu