Matti Nissisen tuleva tuomio?

Valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen virkarikosjuttua käsitellään tänään korkeimmassa oen itse oikeudessä (KKO). Nissinen itse on myöntänyt syyllistyneensä asiassa tuottamukselliseen virkavelvollisuuden rikkomiseen.

Nissinen on maan johtava syyttäjäviranomainen ja oikeustieteellisen tutkinnon suorittanut henkilö jolla on useiden vuosien työkokemus alalta. Voiko siis olla, että hän on vahingossa tilannut palveluja joista on nyt syytteessä. Mielestäni Nissisen väite siitä, että kyseessä olisi ollut vahinko ei ole uskottava kun otetaan huomioon Nissisen koulutus, ammatti, ja työkokemus.

Nähdäkseni Nissisellä on asemansa vuoksi ollut myös erityinen huolellisuusvelvoite kun hän on tehnyt tilauksen noista koulutuspalveluista joista hän nyt on syytteessä. Siksi ainoa oikea vaihtoehto onkin tuomita hänet virkavelvollisuuden rikkomisesta joka ei ole tuottamuksellinen. Uskon, että siihen KKO tulee niin ikään päätymään.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu