Kiva kun olette kanssani samaa mieltä! (myöntyminen)

Hiljattain joku muukin kirjoitti asiaa: "Vaikeneminen on myöntymisen merkki" – kuten sananlasku sanoo. Tuon perusteella rohkenen päätellä, että kaikki blogistit ovat pääosin samaa mieltä kuin minä.

Käytännössä: Vanhusten palveluja voi ja saa heikentää jos sen avulla turvataan lasten etu. Ja tuohan toteuttaa juurikin sitä mitä nykyvanhukset ovat aikoinaan YK:n kanssa sopineet. He ovat tuolloin ajatelleet: "Lasten puolesta olemme valmiita kärsimään vähän, ja vaikka paljonkin!"

Tätä mieltä siis olemme me kaikki blogistit yhdessä – HYVÄ!

* * *

Tämän kaiken mitä edellä olen esitänyt, ja joka lukee kommenttina blogitekstissäni, päättelen siis blogikirjoitukseni: Vanhustenhoitoon satsattava vähemmän rahaa perusteella. Ja olenhan minä taas oikeassa. Olenhan minä, olen?

Olen siis täysin samoilla linjoilla kuin eräs presidenttiehdokas, joten: huomenna kaikki on paremmin? 
Niin, tai tuohan riippuu siitä kuka valitaan presidentiksi tammikuussa – vai valitaanko ketään? 
Yksi kysymys joka ehdokkaille olisi tarpeen esittää on: jos pitää ruokkia vanhukset tai lapset niin kummat ruokit?

Joku väittää, ja varmasti monikin, että tuollaisia vastakkainasetteluja ei saa tehdä. MUTTA: joskus sellaisia vaan pitää tehdä. Aina ei riitä kaikkea kaikille – vai riittääkö?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu