Kauhuskenaario

Mikä olisi pahinta mitä Suomessa voisi tapahtua vuonna 2018? En nyt tarkoita ihan yleisellä tasolla koska tuolloin varmasti kärkeen nousisivat ainakin terrorismi ja sota, jotka molemmat lienevät mahdollisuuksien rajoissa? Tarkoitan, että mikä olisi Suomen kannalta kauhein asia joka minun aiheuttamanani voisi tapahtua?

Asioita lienee kaksi. Niistä toinen on se, että voittaisin "lotossa" (varmasti voitankin), tai jotenkin muuten saisin, miljoonia. Tuollainen voitto kun mahdollistaisi "kovaan ääneen huutamisen" – tällä hetkellä se on aika hankalaa. Ensi vuosi tulee kuitenkin olemaan mielenkiintoinen tuossakin mielessä.

Minulla on ollut tapana tiedottaa viranomaisten virheistä (virkavirheet, virkarikokset) ainakin omilla www-sivuillani. Toki olen joistain tapauksista joskus täällä blogissakin kertonut. Vuonna 2018 aion keskittää tuontyyppisen tiedottamisen vain tänne blogiini. Enkä epäröi nimiäkään julkistaa – niin ajattelen nyt.

Vuoden 2018 aikana oletan saavani useita mielenkiintoisia ratkaisuja. Niistä on mukava(?) tiedottaa. Voi toki käydä niinkin, että en tiedota mitään. Saatan jopa kuolla ennen vuodenvaihdetta – no tuskin sentään, mutta kaikki on mahdollista. Erityisen ikävä vuosi 2018 tulee olemaan eräälle kanssani samassa kunnassa asuvalle henkilölle mikäli hän jatkaa omaksumallaan linjalla. – Todennäköisesti jatkaa…

Ensimmäisiä koko Suomen kannalta mielenkiintoisia tapahtumia ja uutisia odotan saatavan heti tammikuussa. Ai jaa, että presidentinvaalien tulos vai? No ei. Tuo uutinen joka tuleman pitää on otsikoissa jo ennen vaaleja. Tai no – ehkä "aavistan" väärin, ja se olisi pelkästään hyvä. Aika näyttää – mutta mitä?

Eihän tämä kirjoitus nyt ollut kovin järkevä eikä johdonmukainen mutta ei se ollut tarkoituskaan. Hyvä ajatus?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu