Hyväksyttävät kommentit

Minulla on blogissani asetus jonka mukaan kaikki kommentit julkaistaan. En siis harrasta minkäänlaista – sensuuria. -Kuitenkin aina joskus jollain perusteella jokin kommentti pitää hyväksyä – sitä ei siis automaattisesti julkaista, kuten: http://juhanivehmaskangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247372-liisa-tiukka-91-vuotta-siivoton-tamperelainen-saamassa-joululahjaksi-haadon#comment-3719969

Olen aina silloin tällöin heitellyt näitä "pikkaisen hassuja" ehdotuksiani siitä, että miten palstaa voisi parantaa. Yksi niistä on nyt, että ei olisi tuollaista "pakko hyväksyä" toimintoa. Lain mukaanhan on niin, että jokainen vastaa sanomisistaan, ja lisäksi on kai melko hyvin tiedossa (toimituksella), että kuka minkäkin nimen takana on.

Välillä vaan käy niin, että kun kommentti syystä tai toisesta menee (sanavalinta) perusteella tuonne pakkohyväksyttävien joukkoon niin sen hyväksymiseen voi mennä niin paljon aikaa, että juttu sinällään on sitten jo "kuollut" – itselläni ainakin (nykyisin) saattaa mennä jopa viikko ilman, että kävisin netissä.

Nyt meni vain "päivä", mutta aina tilanne ei ole näin "ihanteellinen". Hyvä? 

* * *

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu