Miljoonalahjoitus kulttuuriin. Entä seksuaalinen häirintä?

Kaija Saariahon miljoonalahjoitus takaa takaa musiikkitalolle Suomen parhaat urut. Eduskunnassa oltiin tänään lähes yksimielisiä siitä, että seksuaalista häirintää ei pidä missään sallia. Tietooni tuli myös, että Suomen presidentin pitäisi jatkaa Niinistön linjaa, toimia arvojohtajana.

Yksi päivän uutinen on siis ollut, että kansanedustajat eivät hyväksy seksuaalista häirintää. – miksi eivät hyväksy?

Eikö se vasta olisikin ollut uutinen jos joku kansanedustaja olisi todennut: hyväksyn seksuaalisen häirinnän?

Minä olen vähän(!) sitä mieltä, että kaikenlainen häirintä on ikävää, ja pitäisi olla likimain kiellettyä – täh?

Kaija Saariaho pitää musiikkia, ja musiikkitalon urkuja, tärkeänä kohteena, johon lahjoitti rahaa. Minä taas väitän, että ihmiskunnan kannalta suurempi hyöty noille miljoonille olisi tullut jos rahat olisi lahjoitettu minulle.

On se totta, että musiikkitalon urut ovat tärkeät – mutta sitä vaan tarkoitan, että kun meillä täällä Suomessakin on henkilöitä jotka pystyvät miljoonia lahjoittelemaan niin pitäisi jotenkin saada nuokin ihmiset ajattelemaan: mikä on tärkeintä: lapset, vanhukset, urut, vaiko ahdistelu?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu