Tulevaisuuden keksinnöt?

Viimeksi kun kirjoitin niin esitin lopuksi kysymyksen: "Tekisinkö itsemurhan" 😉

-joku taisi ottaa sen jopa tosissaan, silmäniskusta huolimatta – no hällä väliä(?).

Ajatuksissani teen aina hyviä keksintöjä. Taannoin kuuntelin aamuista puheradiota jossa juontajat ylistivät Hollantia siitä, että siellä "sairas" voi saada luvan armomurhaan – onko se oikein? – ehkä(?).?

Ennen armomurhaa pitäisi aina selvittää ainakin se, että ihminen ei ole masentunut. Lähtökohtaisesti armomurha tulisi siis sallia vain (mieleltään) terveille henkilöille.

UUSIA KEKSINTÖJÄ

Ihmiset keksivät aina kaikkea uutta, ja sitä kautta "huominen on parempi"!

Itse jo vuosia sitten, lentoturmatutkintoja katseltuani, ajattelin – päättelin, että eikö muka olisi mahdollista kehittää ainakin "cockbit recorder" – tallennin, ja myös lentotietotallennin, joka ei koneen syöksyttyä mereen jäisi koneen kanssa sinne meren pohjaan – ha jaa, jo nyt, ensi vuonna, Airbus aikoo ottaa tuollaisen käyttöön – hyvä!

JUNAT JA MUUT HÄLYTYSAJONEUVOT

Junien tasoristeysturmia voitaisiin varmasti ehkäistä tunnistimilla. Jokaiseen autoon vaan pakolliseksi vastaanotin joka saa liikkuvasta junasta tulevan radiosignaalin (kantavuus 200 metriä). Samanlainen lähetin myös hälytysajoneuvoihin. Siten ei kävisi kuten joskus minulle…

Niin ikään on tutkittu juttu, että kun autoilija kääntyy risteyksestä niin hän on seuraavat 100-200 metriä niin helpottunut suorituksensa onnistumisesta, että ei havaitse tien varressa olevia liikennemerkkejä, ei edes nopeusrajoituksia. Toki navigaattori tuossa auttaa. Mutta entä jos ennen risteystä olisi merkki: risteävällä tiellä rajoitus 80km/h, tai 100km/h, jne?

Voisiko siitä olla apua?

NO JAA

Jatkossa kun autoja ajavat robotit, ja me vaan tarkkailemme, niin onko tuolla väliä? Mikä on robotti?

Jaaha – pitää katsella "Vem vet mest?" Hyvä ohjelma – suosittelen!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu