Hallituksella on hassut huvit, kuten aktiivimalli

Aktiivimalli on nyt totta. Hallitus teki sen mitä oli uhannut: kyykytti pienituloisia lisää. Onko se ihme?

Hallituksen jäsenistä suurin osa lienee ns. todellisuudesta vieraantuneita henkilöitä. Kaikenlaista suunnitellaan, tehdään, ja mitä milloinkin sitten perutaan – ei tehdäkään.

Valmistelussa hallitus yleensä kuulee, ja lienee nytkin kuullut "asiantuntijoita". Vaan eipä ole hallitus ymmärtänyt kuulla todellisia asiantuntijoita – kuten minua, joka lienen näistä "maallikkoasiantuntijoista" Suomen paras. Palkita minut pitäisi – vähintään, vaikka itse sanonkin 😉

Työttömyysturvaa siis leikataan 4,65 prosenttia ellei työtön ole riittävän aktiivinen. Yksi ongelma tulee olemaan se, että kaikille tuo aktiivisuus vaan ei käytännössä ole mahdollista. Ei ole niitä paikkoja joihin hakea ja työllistyä. Eikä ole niitä kurssi- tai koulutuspaikkojakaan.

Muistatteko?

Aikoinaan hallitus Suomessa päätti, että toimeentulotuen saajilla on asumiskuluissa 7%:n omavastuu. Se kuulemma kannusti tukea saavia muuttamaan edullisempiin asuntoihin – vaan moniko muutti? Toiko tuo päätös aikoinaan vuokra-asuntomarkkinoille niitä edullisempia asuntoja? Ei tuonut ei!

Voisiko tuosta jotain päätellä?

Eriarvoisuus?

Aikoinaan muuten valitin KHO:een saakka Suomen toimeentulotuen kuntaryhmäjaosta. Se ei kuulemma silloin ollut perustuslain vastaista. Vaan sellaiseksi se sittemmin muuttui, ja mm. kotoutuspolitiikassa tuo näkyy tänäkin päivänä.

Ehkä siitäkin voi jotain päätellä?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu