Hallitukseen järkeviä jäseniä, kuten minä?

Aktiivimallilla – ei, ei. Vaan: jaetaan myös työtä. Työn jakaminen on avain Suomen menestykseen. Ei se välttämättä Sipilälle sovi, eikä ole hänen arvomaailmansa mukaista. Sipilä kun on yrittäjä, ja yhä yrittää… pelastaa – mitä?

Tottakai Sipilä yrittää pelastaa sen mitä hänen omasta auktoriteetistaan pelastettavissa on. Niin kai minäkin tekisin – tekisinkö? (toivottavasta en jos…)

Yksi keino pelastaa Sipilä ja Keskusta, puolue siis, on muuttaa aktiivimallia, ja toteuttaa sen toinen kierros järkevällä tavalla. Sipilä ei sitä osaa, eivätkä muutkaan hallituksen ministerit sitä osaa. Onneksi minä osaan!

Kaksi asiaa pitää toteuttaa jotta Suomeen (maa) saamme lisää työllisiä, ja vähemmän työllistettyjä.

Töitä on PAKKO jatkossa jakaa. (väliviiva) Miten se tapahtuu?

Jos olet töissä ja ansiosi ovat kohtuulliset (määrittele kohtuullinen) niin sinun pitää pärjätä. Samaan tapaan kuin jos olet veikkauksen virallinen valvoja, niin et muuta työtä tarvitse, et. (2 työpaikkaa Suomeen heti lisää)!

Jos tienaat yli 2000 euroa kuukaudessa niin saat tehdä vain yhtä työtä. Kyllä muitakin päteviä on kuin sinä – vai luulenko vaan? Jos vaan luulen niin alan pelätä aikaa kuolemasi jälkeen.

Tasataan siis töitä?

Tiedän toki, että kaikilla meillä ei ole korkeakoulututkintoa, kaikki eivät ole käyneet ulkomailla, kuten minä, mittä mitä siittä. Annettaan kaikille mahdollisuus olla edes jäsen! Jäsen jos ei muussa niin jonkun (en yleensä kiroile) vittun firman hallituksessa. (harkitsin pitkään tota tt:ä "loppuun".)

Aikoinaan omistin – paljon enemmän kuin moni muu – minulla oli – paljon enemmän kuin monella muulla.

Ajatelkaa, ihmiset, saatatte joskus olla…. (4 pistettä ei ollut vahinko)

Tiedän

Tiedän, että moni pitää minusta – eikun kun siis minua hulluna, ja se minä olenkin…?

Uskaltakaa, ja unohtakaa – muuten teen sen, paljastan…

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu