Maailman kallein rakennus on Suomessa laittomasti?

Ehkä jo ensi vuonna se käynnistyy – tai ainakin koeponnistetaan. Mutta totuus on, että lupahakemusten käsittelyssä oli virheitä. Edes STUK ei niitä huomannut, koska vastaavat virheet olivat Suomessa "ennen muinoin" yleisiä. (ovat yhä, minulla on päässäni vikaa ja siksi ne huomaan.)

Miksi uskallan näin väittää? Se johtuu siitä, että asiasta on olemassa jopa laillisuusvalvojan päätös. En muista kumman päätös se on; oikeusasiamiehen vaiko oikeuskanslerin, mutta väliäkös sillä?

Aikoinaan kun Olkiluoto 3:sta alettiin rakentaa niin siihen piti hakea lupia – tottakai – nykysuomessa ei saa rakentaa edes lapsille majaa ilman lupaa (väärin) siis joo…

Alkuvaiheessa kun noita lupahakemuksia "tehtailivat" niin niistä sitten myös asiaankuuluvasti lehdissä ilmoitettiin (tarkistettavissa oleva historiatieto) kuten myös se on tarkistettavissa, että kun väitettiin (lue:ilmoitettiin), että paperit ovat nähtävissä, myös heinäkuussa, niin eipä niitä silloin kukaan päässyt näkemään. Eurajoen kunnanvirasto oli heinäkuussa suljettu.

Pakko sanoa; kokeilin. Ovi oli lukossa, kukaan ei tullut avaamaan. En saanut nähdä lupapapereita vaikka jopa kunnan ilmoitustaululla oli asiaankuuluva ilmoitus: paperit ovat nähtävissä. Höntti siis olin, olen yhä? (hyvä harrastus?)

* * * 

Ai niin, ehkä en huomannut kylttiä: jos haluat sisään papereita lukemaan niin riko lasi.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu